top of page
SmartDelivery_header_2.jpg

Miljöcertifierade hemleveranser med mycket smarthet

Kraven på trygga och miljöcertifierade hemleveranser ökar i takt med att e-handeln växer. Det gäller framför allt matleveranser där kraven är extra stora. Lösningen heter Smart Delivery – ett modernt logistikföretag för säkra och miljöcertifierade leveranser. Med innovativ lastmile-plattform, lång erfarenhet av hemleveranser och stor passion hjälper vi dig tryggt genom hela logistikkedjan.

Vägen till nöjda kunder handlar om prickfri lastmile

I dag räcker det inte med att dina kunder beställer varor hos dig. De vill även veta var deras varor finns i realtid från lager till leverans. Kraven från kunderna har med andra ord ökat och det är viktigt att anpassa logistiken och servicen därefter. Med en felfri och säker lastmile-leverans kan du lättare behålla dina kunder och öka försäljningen.

1000px_F_P5M8928 1.jpg
1000px_S_P5M5578 1.jpg
CTA_Smart Delivery_2 ROSA.png

Från order till nöjd slutkund

Här på Smart Delivery finns en modern kyl- och frysterminal och 60 kylbilar som levererar mat, livsmedel och andra dagligvaror inom hela Sverige. Du gör smidigt dina beställningar via en kund-API, varorna hämtas av förarna, körs till vår terminal och levereras till slutkunderna med obruten kylkedja. Oftast är det samma förare som både hämtar varorna hos dig och levererar till slutkunden. Tryggt och säkert.

Ikon_hemleverans_2.png
Matkassar till hemmet
Ikon_catering.png
Företagscatering
Ikon_kylvaror.png
E-handel inom all typ av mat och kylda produkter
Ikon_ehandel.png
Annan e-handel, icke kylda dagligvaror

Vi är experter på säkra hemleveranser inom:

Vilka hemleveranser önskar du?

Vi hjälper både stora och små företag med kyltransporter till hemmen. Kännetecknande för alla leveranser är hög säkerhet, toppmodern tech-plattform och personlig service.

Nyfiken på mer om Smart Deliverys miljöcertifierade hemleveranser?

KONTAKTA OSS >
CTA_Smart Delivery_2 ROSA.png
bottom of page