top of page
SmartDelivery_header_2.jpg

Säker lastmile delivery

Dina kunder aviseras i god tid om leveransdatum och kan enkelt följa leveransen i realtid. Vi tar även hand om deras leveransfrågor via vår kundservice. Trafikledningen följer aktivt pågående leveranser och är alltid nåbar för dig. Optimal lastmile-logistik, kort sagt.

Marknadens vassaste lastmile-plattform

Vår lastmile-plattform för e-handel ger dig kontroll över hela logistikkedjan och mer tid för affärerna. Med hjälp av bland annat den senaste AI-tekniken skapar vi nya möjligheter för både din e-handel och dina kunder. Du får tillgång till en unik kundportal som sammankopplar dig som e-handlare med åkeri och slutkunder. I portalen får du full överblick av bland annat temperaturlogg, kundstatistik och kostnadsbild.

”Smart Deliverys kundportal ger dig full överblick av logistikflödet  – och tillgång till leveransrapporter, kundstatistik, temperaturlogg och kostnadsbild”

1000px_S_P5M5182 2.jpg

Sömlöst efter din e-handel

Plattformen är skalbar och kan anpassas i takt med att din verksamhet växer. Vi integrerar ditt företagets system med plattformen och digitaliserar dina leveransflöden. Därefter kan du tryggt överlåta allt åt oss. Med vårt egenutvecklade ruttplaneringssystem ser vi till att varorna levereras i rätt tid till rätt kund i en obruten kylkedja. Kostnadseffektivt, bekvämt och säkert.

CTA_Smart Delivery_5.png

Nyfiken på mer om Smart Deliverys miljöcertifierade hemleveranser?

KONTAKTA OSS >
bottom of page